donderdag 8 maart 2012

even bijkletsen.

ik weet het, ik weet het.. ik heb lang niet geblogt... maar waarom eigenlijk niet? gewoon omdat ik niet zo heel veel zin had om iets te gaan schrijven en te posten. ik zal vast niet de enige zijn die dat soms heeft.

maar mijn laatst post was zo'n 2 maanden geleden? ik weet het, dat is een lange tijd geleden. vind ik zelf. als je het vergelijkt dat ik eerst elke dag postte. ik had ook eigenlijk geen idee waarover ik moest schrijven?
en eerlijk gezegd weet ik dat op dit moment nog steeds niet.. 


Ook sprak ik mensen bij wie ik dagelijks op haar blog keek nu eigenlijk ook niet echt meer.. dat vind ik ook wel erg jammer! dus hopelijk komt hier allemaal wel weer een beetje verandering in. en dan zal ik weer eens af en toe als ik zin heb, weer iets gaan posten. Ik heb ook vanaf het begin gezegd dat ik niet dagelijks ging bloggen, omdat het dan meer als een plicht voelde. dat ik dat dan persé moet doen. ookal heb ik geen inspiratie of helemaal geen zin. dus ik ga het nu weer een beetje langzaam opbouwen.

Maar dan moet ik wel weten waarover jullie zouden willen dat ik ging posten. Want als je ziet heb ik ook al mn filmpjes verwijderd. dat wil ik denk ik niet meer gaan doen.. En ik vind het ook niet leuk om over een product te gaan schrijven. Dat heb ik ook al heel erg lang niet meer gedaan. Dat vind ik zelf persoonlijk ook niet leuk om te lezen.

Maar waarom ik nu weer zin had om te bloggen?
Dat komt eigenlijk omdat ik weer eens ging kijken op blogs die ik volg. Die van: Teske en Vera.
Dus had er weer even zin in.

En een vriendin van mij die gaat ook een blog aanmaken. Ze is er al een beetje mee bezig, maar als die echt klaar is dan zal ik wel even een berichtje erover schrijven. Het is een ander soort blog dan de meeste. Maar hopelijk daarom juist super leuk. Ik ben in ieder geval wel benieuwd.

Weet je wat trouwens een erg moooi liedje is?
Emeli Sandé - Next To Me. Die luister ik op dit moment.
Dat liedje kan je hier luisteren.

Dus, wat zou jij meer willen zien op mijn blog?
Nog leuke ideeën?

13 opmerkingen:

Littlefashiolista zei

leuk om te lezen! ik ben benieuwd naar de blog van je vriendin

Floor Daasvand zei

Gewoon jezelf blijven, dat is het belangrijkste! Ik ben zelf over mijn dagelijkse leventje gaan schrijven omdat ik dat veel leuker vind dat de vaste onderwerpen. Natuurlijk zorg ik er wel voor dat ik niet TE persoonlijk ga schrijven ;) Misschien ook een tip voor jou? :) en ik ben benieuwd naar de blog van je vriendin!

Ik heb je trouwens idd al een hele tijd niet gesproken en dat vind ik erg jammer meis :O

Amber zei

Leuk dat je weer gaat bloggen, ik hoop dat we elkaar dan ook weer wat meer spreken.

Liefs

xcharr zei

heel leuk!
en veel succes met bloggen
xx

beautyforgirls zei

Wat leuk om weer wat van je te horen. Leuk dat je weer gaat bloggen. Post gewoon artikels die je zelf leuk vind, daar gaat het uiteindelijk om.
Liefs, xxx

sofiexx zei

leuk! succes ermee xx

Didi zei

Wat leuk! (:
Je moet inderdaad doen waar je je zelf lekker bij voelt. Ik blog ook over onderwerpen die ik leuk vind of me aanspreken. Misschien kan je wat columnachtige posten doen of lifestyle of over fashion?

Ben benieuwd naar je posten!

The New Girl In Town zei

Leuke post!:)

xx Laura

Made by Malou zei

Leuk om te lezen, succes!

Sharina zei

Moeilijk om een richting te kiezen qua onderwerp als je het niet weet! Zo mij ook een lastige keuze lijken. Ik hoop dat je snel inspiratie vindt! :D xx

♥♥Fashion-LadyLovely♥♥ zei

Hey meid.

Bedankt voor je berichtje op mijn blog..Check mijn nieuwste outfit post en laat een reactie achter.

Waar jij over moet bloggen,, In het begin vond ik het ook wel lastig.

Gewoon dingen die je leuk vind,, Houd je van eten , zet leuke recepten op je blog,, of outfit-posts, iets uit je kledingkast..op woongebied.

Kijk bij andere blogs en misschien vind je iets wat bij jou en je blog past...
Succes...Bye

Joyce zei

gewoon bloggen als jij daar zin in hebt! doe ik ook, en dan heb ik soms 3 artikeltjes per dag, de andere keer 0

Marleen zei

Wat fijn dat je toch weer gaat bloggen! Hoop dat ik je dan idd wat meer spreek!! xx