Annelovees

Ik ben een blog gestart op 4 september 2010. En op de dag van vandaag blog ik nog steeds. Ik doe het met plezier. Vind het leuk om comments te krijgen, en om op andere blogs te reageren. Maar hoe ben ik op het idee gekomen om een blog te beginnen? En wat is de geschiedenis van annelovees.blogspot.com? Dat ga ik jullie hier uitleggen.

Hoe ben ik op het idee gekomen om een blog te beginnen?
Ik denk dat jullie de boeken van: 'Hoe overleef ik...?' wel kennen. Dat heeft nu ook een tijdschrift. Die had ik bij de bibliotheek gehaald, en ben ik gaan lezen. Op een gegeven moment kwam ik een stukje tegen over bloggers. En er stond ook bij hoe je dat moest maken. Ik was eigenlijk gelijk enthousiast. En wilde dat ook. De volgende dag ben ik gelijk begonnen En heb ik een blog opgestart.

Wat is de geschiedenis van annelovees.blogspot.com?
Ik denk dat jullie mij wel kennen van de naam: alles-over-mode. Dat was mijn aller eerste naam van mijn blog. Op dat moment toen ik een naam voor mijn blog wilde verzinnen was ik echt inspiratieloos. Na wat gevraag aan een vriendin van me. Ben ik uitgekomen op die naam. Maar naar een paar maanden vond ik die naam helemaal niet meer leuk. En ik denk dat het toch wel erg belangrijk is om een goede naam te hebben voor je blog. Want die tik je eigenlijk best vaak in om naar je blog te komen. Ook stond het met koeienletters in mijn header. Maar die naam klopte ook helemaal niet. Ik postte niet alleen over: 'mode'. Namelijk ook over andere dingen. Na wat nadenken kwam de naam: Ikhouvanjeschatje.blogspot.com eruit. Die vond ik toen echt super lief. Ik zat niet vast aan het woordje: 'mode' en kon bloggen waar ik over wilde. Als ik daar een keer geen zin in had. Je kan het vast en zeker wel raden: ja, ook die naam werd ik zat. Omdat het meer een zin is die je tegen iemand zegt van wie je heel veel houd. Ik heb een paar maanden met die naam geblogt. Toch ben ik tot de beslissing gekomen om mijn blognaam weer te veranderen. Dat heb ik tegen een andere blogger gezegd, namelijk: Amber. Zei heeft uiteindelijk de naam: annelovees bedacht. Waar ik heel erg blij mee was. Ik vind het een hele leuke naam. En het geeft ook gelijk aan dat ik over de dingen post die ik leuk vind. Ik ben een paar dagen later een header in elkaar gaan maken. Een nieuwe layout gemaakt. Naam verandert. En toen bestond; annelovees. De dag dat ik die verandert heb is: 2-06-2011. Nu blog ik dus op deze naam. En daar ben ik erg blij mee. 

1 opmerking:

Brechtje zei

Ik vind Annelovees echt een hele leuke naam, leuker dan ikhouvanjeschatje.
Wat grappig dat je door het tijdschrift van HOI op het idee kwam om een blog te starten. Ik las dat tijdschrift ook altijd, ik vond het echt helemaal geweldig. :)